banner102

Burhaniye’de Kaymakam Öner Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 8 ay önce ilçeye atanan Kaymakam Hüseyin Öner, iadeyi ziyaretlerini sürdürürken, Öner’in dünkü ziyaret programında da Ak Parti, CHP ve MHP ziyareti vardı. Parti ilçe merkezlerinde ilçe başkanları ve...

Burhaniye’de Kaymakam Öner Siyasi Partileri Ziyaret Etti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 8 ay önce ilçeye atanan Kaymakam Hüseyin Öner, iadeyi ziyaretlerini sürdürürken, Öner’in dünkü ziyaret programında da Ak Parti, CHP ve MHP ziyareti vardı. Parti ilçe merkezlerinde ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Öner, ilçedeki seviyeli siyaset için ilçe başkanlarına teşekkür etti.
Kaymakam Hüseyin Öner’in ilk ziyareti AK Parti İlçe Başkanlığına oldu. Burada İlçe Başkanı Onur Bedir tarafından karşılanan Kaymakam Öner, Onur Bedir ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına geçen Kaymakam Öner. İlçe Başkanı Tarık Erdil ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Kaymakam Öner’in son ziyareti de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı oldu. Burada da İlçe Başkanı Hüseyin İnceefe ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Hüseyin Öner, yaptığı konuşmalarda ilçe başkanları ve yönetimlerine teşekkür etti. İlçede seviyeli bir siyaset yapıldığını anlatan Kaymakam Hüseyin, birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetler yapılabileceğini anlattı. İlçe Başkanlıklarına iadeyi ziyarette bulunduğunu anlatan Kaymakam Hüseyin Öner, siyasetin en keskin olduğu günler de bile ilçede herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını anlattı ve ilçenin ve halkın yararına olan konularda bir araya gelinmesini istediklerini söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, CHP İlçe Başkanı Tarık Erdil ile MHP İlçe Başkanı Hüseyin İnceefe, Kaymakam Öner’e belediye meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyelerini tanıttı. İlçe başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0