ASKIDA EKMEK CUMHUR İTTİFAKINI BÖLDÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli”nin başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyası AK Partide büyük rahatsızlık yarattı.

Evine ekmek götüremeyen vatandaşlar için Devlet Bahçeli şöyle bir kampanya başlatmaları için MHP Teşkilatlarına emir verdi.

Fırınlardan durumu iyi olan vatandaşlar bir ekmek fazla alarak fırın önünde ki bir askıya asarak ekmek alamayan vatandaş gidip o askıdan ekmeği alıp evine götürsün.

Bazı MHP Teşkilatları sokak ortasında stand koyup MHP amblemi altında bunu yapınca derhal MHP Genel merkez yöneticileri bu olaya müdahale  ederek fırınların önünde bir askıya asılması talimatı verdiler.

Şu anda kampanya böyle yürüyor.

Bahçeli grup toplantısında da buna açıklık getirerek muhalefeti sert biçimde eleştirerek kampanyayı kıskandıklarını vurguladı.
Muhalefet  ise  Cumhurbaşkanlık hükümet sistemi  ekonomisinin çöktüğünü Bahçeli”nin askıda ekmek kampanyası ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan”a yüklendi.

Bu kampanya AK Parti Meclis grubunda ve teşkilatlarında rahatsızlık yarattı.
Bu kampanya”ya katılmadığını açıkça dile getiren Erdoğan geçtiğimiz Çarşamba günü AK Parti grup toplantısından çıkışta eve ekmek götüremeyen vatandaşlara askıda ekmek olayı sorulunca çok sert bir cevap verdi.
Erdoğan ”Ben inanmıyorum,yok öyle bir şey.Türkiye ekonomisi bakın diğer kalkınmakta olan ülkelerden çok çok iyi.Göstergeler bunu gösteriyor.
Eve ekmek götüremeyen yok.Ben inanmıyorum” diyerek tavrını net ortaya koydu.

Askıda ekmek Cumhur ittifakında çatlağa neden oldu.

  
İYİ PARTİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE İLK KUTLAMA MESAJI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN;

İYİ Partinin geçen hafta kuruluşunun 3.yıl dönümü idi.
İzmir”de coşkulu bir şekilde kutlandı.
Kutlamalarda ilk kutlama mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan”dandı.
Mesaj okundu ve başta Meral Akşener olmak üzere her kes alkışladı.
Yine resmi törenlerde Erdoğan”ın Akşener”e gösterdiği ilgi dikkatleri çekiyor.
Siyasi Kulislerde olası bir Anayasa değişikliğinde İYİ Partiden destek 
almak gerekir,diye konuşuluyor.
Yine siyasi kulislerde Meral hanımın eleştirilerinde nezaket ölçüsünü hiçbir zaman bozmadığını ve eleştirirken hep Sayın Erdoğan diye hitap ettiğini belirterek, Erdoğan”ın da Meral hanımı fazla eleştirmediği dikkatleri çekiyor.


2021 YILI BÜTÇE KANUNU TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNDA ELE ALINMAYA BAŞLANDI


2021 Yılı bütçesi TBMM ye sunuldu.
Plan ve Bütçe komisyonunda ele alınan görüşmeler pazartesi gününden itibaren Bakanlıklar olarak görüşülmeye başlanacaktır.
Sayıştay raporlarında en fazla yer alan ve muhalefetin eleştirilerine muhatap olacak Bakanlıklar sırası ile Aile ve Çalışma Bakanlığı,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,Sağlık Bakanlığı,Milli Eğitim Bakanlığı,Tarım ve Orman Bakanlıkları bütçe görüşmeleri epeyce bir hararetli ve sataşmalı geçeceği bekleniliyor.

.

YORUM EKLE
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0