Yüksekova’da Terör Operasyonları Devam Ediyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerini etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonlar devam ediyor.Yüksekova’da bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için operasyonlara devam ediliyor....

Yüksekova’da Terör Operasyonları Devam Ediyor
banner98
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerini etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonlar devam ediyor.
Yüksekova’da bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için operasyonlara devam ediliyor. Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre; 11 Nisan 2016 tarihinde devam eden operasyonlarda teröristler tarafından ilçe merkezinde açılan hendekler kapatılarak yollar tekrar kullanılacak hale getirildi. Bölgede, bölücü terör örgütünün halkın günlük yaşamına verdiği zararlar ortadan kaldırılmaya çalışılıyor.
Teröristlerce yakılarak, yıkılarak terk edilen binalarda birçok silah, ilaç, EYP yapımında kullanılan malzeme ile teröristlerin kendilerini gizlemek ve kaçışlarını kolaylaştırmak amacıyla kullandıkları cansız mankenler ele geçirildi. Ayrıca teröristlerin vatandaşlara ait binalarda oluşturdukları yaşam alanları, gözetleme amaçlı açılan mazgallar, evlerden evlere geçiş için kullanılan tünellerin tespit edildiği öğrenildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0