Turistik Şelalede Can Pazarı

Rize’nin Çayeli ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden olan Ağaran Şelalesi’nde ayağı kırılıp mahsur kalan genci AFAD ekipleri başarılı bir operasyonla kurtardılar.Edinilen bilgiye göre, arkadaşları ile birlikte Trabzon’dan...

Turistik Şelalede Can Pazarı
banner98
Rize’nin Çayeli ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden olan Ağaran Şelalesi’nde ayağı kırılıp mahsur kalan genci AFAD ekipleri başarılı bir operasyonla kurtardılar.
Edinilen bilgiye göre, arkadaşları ile birlikte Trabzon’dan gelen ve Ağaran Şelalesi’ne çıkan Üniversite öğrencisi Eyüp Ensar Durmuş (23) 70 metre yüksekliğindeki şelalenin zirve kısmında bulunan gölde yüzerken kayıp 3 metre yükseklikten bir alt göle düştü. 70 metrelik şelaleden düşmesi ramak kalan genç düşmeden kayalara tutunmayı başardı. Ölümden dönen gencin ayağı kırılırken, gölette mahsur kalan genç, AFAD ekiplerinin gerçekleştirdiği, Rize Belediyesi İtfaiye Ekibi ile jandarmanın destek verdiği başarılı operasyonla bulunduğu yerden alındı. Ambulans ile Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0