banner102

Travestinin Yardımına Milli Sporcular Koştu!

Aydın’da gece yarısı Üniversite Varyantı’nda spor araç ile uçuruma yuvarlanan aracın sürücüsü yaralandı.

 Travestinin Yardımına Milli Sporcular Koştu!
Aydın’da gece yarısı Üniversite Varyantı’nda spor araç ile uçuruma yuvarlanan aracın sürücüsü yaralandı. Kazadan sonra hem polisi hem de üniversite öğrencisi arkadaşlarını arayan travesti uzun uğraşlar sonucu derenin içindeki otomobilinden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Dört ayrı suçtan arandığı belirtilen Helen takma isimli 23 yaşındaki H.B. ’nin yaşadığı kazayı haber yapmak isteyen basın mensuplarına milli sporcu oldukları öğrenilen üniversite öğrencileri saldırdı. Bu arada kaza yapan otomobile yapıştırılmış 'pert ustası' yazısı dikkat çekti.

Olay gece saat 01:45 sıralarında meydana geldi. İntihar mı kaza mı olduğu çözülemeyen ilginç kaza Üniversite Varyantı Askeri yolun üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bilinmeyen bir şekilde 07 LC 100 plakalı spor otomobil, gece yarısı varyanttan dereye uçtu. Kazadan sonra yaralandığı için araç içerisinden çıkamayan H.B. telefonla polisi ve üniversite öğrencisi arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Polis, 112 Acil Servis ekipleri ve itfaiye bir süre sonra aracın yerini belirleyerek yaralı şahsı kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada kaza yerine gelen üniversite öğrencileri ve milli sporcular dereye inerek 112 ekipleri ile birlikte kazazedeyi ilk müdahaleyi yaparak yola taşıdılar. Kazayı duyarak olay yerine gelen ve olayı haber yapmak isteyen gazetecilere tepki gösterip küfür ederek dövmek isteyen milli sporcuları polis ekipleri engel oldu.

Kazadan sonra Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve ilk önce bayan zannedilen şahsın Helen kod adını kullanan H.B. isimli travesti olduğu belirlendi. Üçü yaralama biri mala zarar verme dört ayrı suçtan arandığı öğrenilen H.B. tedavi altına alınırken polis ilginç kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0