Sınır Hattındaki Öğrenciler Jandarma Komutanlığını Gezdi

Gaziantep’te Suriye’ye sınırın sıfır olduğu Karkamış ilçesindeki öğrenciler, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nı gezdi.Karkamış İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, sabah saatlerinde Çiftlik...

Sınır Hattındaki Öğrenciler Jandarma Komutanlığını Gezdi
banner98
Gaziantep’te Suriye’ye sınırın sıfır olduğu Karkamış ilçesindeki öğrenciler, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nı gezdi.
Karkamış İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, sabah saatlerinde Çiftlik Ortaokuluna gelerek öğrencileri jandarma araçlarıyla Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na götürdü. Geziye 1 öğretmen ve 31 öğrenci katıldı. Hayatlarında ilk kez askeri kışla gören öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Samimi bir ortam içerisinde karşılanan öğrencilere kışla hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek kışla içerisindeki tesisler gezdirildi. Gezi esnasında narkotik ve bomba arama köpekleri tarafından da öğrencilere gösteri yapıldı. Öğle yemeğinde askerlerle sıraya giren ve yemek duası eden öğrenciler, hep birlikte karavanadan yemek yedi. Yemekten sonra asker ağabeyleriyle vedalaşan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Öğrenciler askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Karkamış’a götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0