banner102

Serinlemek İçin Girdiği Melen Çayı’nda Hayatını Kaybetti

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde serinlemek için girdiği Melen Çayı’nda akıntıya kapılan 16 yaşındaki genç, suyun içindeki kayalıklara saplanarak hayatını kaybetti. Genci su altında uzun süre arayan su altı kurtarma dalgıçları, gencin...

Serinlemek İçin Girdiği Melen Çayı’nda Hayatını Kaybetti
Düzce’nin Cumayeri ilçesinde serinlemek için girdiği Melen Çayı’nda akıntıya kapılan 16 yaşındaki genç, suyun içindeki kayalıklara saplanarak hayatını kaybetti. Genci su altında uzun süre arayan su altı kurtarma dalgıçları, gencin cansız bedenini sudan çıkarttı.
Olay, öğleden sonra Cumayeri ilçesi Esentepe köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşları ile birlikte serinlemek için Melen Çayı’na giren 16 Yaşındaki Kadir Parlak, akıntının çok olması nedeniyle suyun altında sürüklenerek kenardaki oyuğa saplandı. Sudan uzun süre çıkmayan Parlak’ın arkadaşları ve çevredekiler hemen jandarmayı arayarak yardım istediler. Olay yerine gelen jandarma da itfaiye su altı kurtarma ekibi ile Dake ve AFAD ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edilirken, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su Altı Kurtarma dalgıçları ile Düzce Arama Kurtarma Ekibi dalgıçları su altında arama başlattı. Cumayeri raftingcilerinin rehberlik yaptığı arama kurtarma çalışmalarını gencin annesi ve ninesi de gözyaşları içinde izledi. Uzun süre su altında arama yapan dalgıçlar, Parlak’ın cansız bedenini saplandığı yerden çıkartarak botla karaya çıkarttı. Botun çay kenarına getirilmesi ile birlikte hemen ambulansa alınan gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0