Resmi Ve Dini Nikahlı İki Eşini Öldüren Adam Cezaevine Gönderildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde resmi nikahlı karısını ve dini nikahlı eşini öldüren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, kadınların cenazeleri ise toprağa verildi.İzmit Kuruçeşme Doğan Mahallesi İsmail Özen Sokak üzerinde önceki...

Resmi Ve Dini Nikahlı İki Eşini Öldüren Adam Cezaevine Gönderildi
banner98
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde resmi nikahlı karısını ve dini nikahlı eşini öldüren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, kadınların cenazeleri ise toprağa verildi.
İzmit Kuruçeşme Doğan Mahallesi İsmail Özen Sokak üzerinde önceki gece meydana gelen olayda alkollü olarak eve gelen Levent S. (33), 2 aylık hamile olduğu öğrenilen dini nikahlı eşi İnci A. (20) ile resmi nikahlı eşi Fadime S.’yi pompalı tüfekle öldürmüştü. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Levent S., sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay yerinde ölen İnci A.’nın cenazesi Kuruçeşme Merkez Camii’nde dün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy Mezarlığı’na defnedilirken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Fadime S.’nin cenazesi ise toprağa verilmek üzere Tokat’a götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0