PKK’lılara Yardım Eden 1 Kişi Tutuklandı

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde, askere yapılan bombalı saldırıda teröristlere yardım ve yataklık ettiği belirlenen bir kişi tutuklandı.Edinilen bilgilere göre olay, 29 Temmuz 2015’te Karakoçan ilçesi Çamardı ile Akçiçek köyü yolu...

PKK’lılara Yardım Eden 1 Kişi Tutuklandı
banner98
Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde, askere yapılan bombalı saldırıda teröristlere yardım ve yataklık ettiği belirlenen bir kişi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre olay, 29 Temmuz 2015’te Karakoçan ilçesi Çamardı ile Akçiçek köyü yolu arasında meydana geldi. Yoğunağaç Jandarma Karakolu’na askeri personel taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, daha önceden yola döşenmiş ve el yapımı büyük tüple desteklenmiş patlayıcı uzaktan kumanda ile patlatıldı. Olayda, patlayıcının tamamen infilak etmemesi sayesinde sadece askeri araç zarar görürken, ölen ve yaralanan olmadı. Olay sonrası Elazığ İl jandarma Komutanlığı ekipleri PKK’lı teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda Akçiçek köyünden Z.İ.’nin (45) teröristlere yardım ettiği belirlendi. Bunun üzerine Z.İ, evine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. PKK’lılara yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle Karakoçan Adliyesi’nde mahkemeye çıkarılan Z.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0