Adana’da apartmanın otoparkında çıkan park kavgasında karı koca çocukları uyurken evlerinde komşuları tarafından öldürüldü. Çiftin olay yerine gelen yakınları ile polisler arasında da arbede çıktı.
Edinilen bilgiye göre olay saat 22.45 sıralarında Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi 78137 Sokak’ta meydana geldi.
İddiaya göre, giyim firması sahibi Tekin Özmetin (35), oturduğu apartmanın oto parkına cipini çıkarmak için gece aşağı indi. Arkasında daha önce husumetli olduğu Hasan Uçar’ın (54) otomobili park halindeki olduğu için cipini çıkaramadı.
Özmetin, Uçar’a otomobilini çekmesini istedi ancak zaman geçmesine rağmen Uçar otomobilini çekmedi. Bunun üzerine Özmetin polisi arayarak yardım istedi. Polise, daha önce çeşitli nedenlerden dolayı kavgalı olduğu Uçar ile konuşmak istemediği için yardım istediğini belirten Özmetin, beklemeye başladı. Bu sırada Hasan Uçar’ın ağabeyi 59 yaşındaki Sadık Uçar (59), Tekin Özmetin ile merdiven dairesinde tartışmaya başladı. 6’ıncı kattaki eviden tabancısını alıp 3’üncü kattaki Tekin Özmetin’in evine inen Hasan Uçar, arka arkaya ateş etmeye başladı.
Hasan Uçar’ın tabancasından çıkan mermiler, Tekin Özmetin ile eşi Sinem Özmetin’in başları ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etti. Özmetin çifti kanlar içinde yere yığılırken, Uçar ise 6’ıncı kattaki evine kaçtı. Bu sırada apartmana gelen polis ekipleri, Hasan Uçar ile ağabeyi Sadık Uçar’ı evlerinde gözaltına aldı. Uçar kardeşler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, olay yerine çok sayıda takviye ekip ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Özmetin çiftinin öldüğü belirlendi.
Özmetin çiftinin biri 8, diğeri ise 5 yaşında iki kızlarının olduğu, Hasan Uçar’ın silahını ateşlediği sırada çocukların, odalarında uyuduğu öğrenildi. Özmetin çiftinin komşuları tarafından vurulduğunu öğrenen yakınları, olay yerine akın etti. Apartman önüne gelen çiftin yakınları fenalık geçirip ağıtlar yaktı. Polis apartmanın çevresinde geniş güvenlik alırken, ölen çiftin yakınları eve çıkmak isteyince arbede yaşandı.
Apartman çevresinde ölen çiftin yakınlarını sakinleştirmeye çalışan polis, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden destek istedi. Özmetin çiftinin yakınları, Çevik Kuvvet polislerini geçip apartmana girmek isteyince arbede yaşandı. Polis biber gazı sıkılarak vatandaşları uzaklaştırıldı. Polisin ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Özmetin çiftinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Cinayet şüphelileri Hasan ve Sadık Uçar kardeşlerin sorgusu devam ederken, soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 08:34
Park Kavgasında Karı Koca Öldürüldü
Adana’da apartmanın otoparkında çıkan park kavgasında karı koca çocukları uyurken evlerinde komşuları tarafından öldürüldü. Çiftin olay yerine gelen yakınları ile polisler arasında da arbede çıktı.Edinilen bilgiye göre olay saat 22.45...

YORUM EKLE
1
Dışişleri Bakanlığı'ndan Musul açıklaması
2
Anne ve baba çocukları uyurken kurşun yağmuruna...
3
Ciğerini kucağında taşıyan adamın çaresizliği
4
4 Nisan 2016 yurtta hava durumu
5
Hamzaoğlu’ndan Ertuğrul Sağlam’a büyük fark
6
Askerden örnek davranış: Kumanyasını sokak köpeğiyle...
7
Mart ayının zam şampiyonu sivri biber!
8
3 Azerbaycan askeri daha şehit oldu
9
Burak'sız Beijing Guoan golle tanışamadı
10
PKK'lı teröristler çamaşır mandalından el yapımı...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER