banner101

Kuşadası ilçe seçim kurulu başkanı gözaltına alındı

Kuşadası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sebati Sönmez, Paralel Devlet Yapılanması ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, 2014 kararnamesiyle birlikte Kuşadası...

Kuşadası ilçe seçim kurulu başkanı gözaltına alındı
Kuşadası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sebati Sönmez, Paralel Devlet Yapılanması ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, 2014 kararnamesiyle birlikte Kuşadası Adliyesi’ne atanan ve Kuşadası İlçe Seçim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaya başlayan Hakim Sebati Sönmez, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından, Paralel Devlet Yapılanması ve Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olmak iddiasıyla göz altına alındı. Adliye lojmanlarındaki evinde gözaltına alınan ve polis tarafın sorgulanmaya başlanan Kuşadası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sebati Sönmez için polis ek gözaltı süresi aldı. Halen Davutlar Karakolu nezaretinde tutulan Sebati Sönmez, ek gözaltı süresinin tamamlanmasının ardından Kuşadası’nda hakim karşısına çıkacak.
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0