banner101

Kontrolden Çıkan Süt Tankeri Reklam Panolarına Girdi: 1 Yaralı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde kontrolden çıkan süt tankeri, yol kenarındaki reklam panolarına çarptıktan sonra orta refüje çarparak durabildi. Kazada bulunduğu yerde sıkışan sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan...

Kontrolden Çıkan Süt Tankeri Reklam Panolarına Girdi: 1 Yaralı
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde kontrolden çıkan süt tankeri, yol kenarındaki reklam panolarına çarptıktan sonra orta refüje çarparak durabildi. Kazada bulunduğu yerde sıkışan sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Alınan bilgiye göre Kocaeli’nin Gölcük ilçesi D-130 karayolundan İzmit istikametine gitmekte olan Cafer S. idaresindeki 54 ZR 186 plakalı süt tankeri, Değirmendere Dört Yol ışıklar mevkinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, yol kenarındaki reklam panolarına çarptı. Süratli olan tanker, daha sonra orta refüje çarparak durabildi. Meydana gelen trafik kazasında tanker sürücüsü Cafer S. bulunduğu yerde sıkışarak yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bulunduğu yerde sıkışan tanker sürücüsü Cafer S., itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle D-130 karayolunda ulaşım uzun süre aksarken, tankerin ve devrilen reklam panolarının yoldan kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0