banner102

Kız Arkadaşının Balkondan Düşüşünü Polislere Anlattı

Kırşehir’de üniversite öğrencisi bir genç kız 4. katın balkonundan düşerken sevgilisi olduğu öğrenilen C.M., yaşananları polislere dakika dakika anlattı.Edinilen bilgiye göre Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi Bölümü öğrencisi olduğu...

Kız Arkadaşının Balkondan Düşüşünü Polislere Anlattı
Kırşehir’de üniversite öğrencisi bir genç kız 4. katın balkonundan düşerken sevgilisi olduğu öğrenilen C.M., yaşananları polislere dakika dakika anlattı.
Edinilen bilgiye göre Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi Bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen A.G., (19) erkek arkadaşı ile girdiği tartışma sonrası iddialara göre kendini balkondan atmak istedi. Ahi Evran Mahallesinde bulunan ikametlerinde balkondan sarkan kız arkadaşını tutmaya çalışan C.M., yaşadıkları korku içerisinde dakika dakika polislere anlattı. C.M., "Demirlerin üzerine kalçası çarptı düştü. Ben tutmaya çalıştım fakat gücüm yetmedi" dedi.
A.G., ambulans ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kafatasında, kalçasında ve bacaklarında düşmenin etkisi ile kırıklar oluştuğu öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatılırken mahalleli yaşananları meraklı gözlerle izledi.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0