Kaza Yapan Sürücüyü Annesi Teselli Etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası ağlamaya başlayan sürücüyü yanına gelen annesi teselli etmeye çalıştı.Kaza, Yeşiltepe Kepez karayolunun Göçmenler...

Kaza Yapan Sürücüyü Annesi Teselli Etti
banner98
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası ağlamaya başlayan sürücüyü yanına gelen annesi teselli etmeye çalıştı.
Kaza, Yeşiltepe Kepez karayolunun Göçmenler kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Kaya (24) idaresindeki 67 LC 129 plakalı otomobil aynı istikamette seyir eden Turan Altay (38) idaresindeki 67 LV 608 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücülerden Turan Altay’ın otomobili refüje, Mustafa Kaya’nın aracı ise kaldırıma çıktı. Kazada yaralanan turan Altay için çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Diğer sürücü Mustafa Kaya ise kaldırıma oturup uzun süre gözyaşı döktü. Kaya’yı kazayı duyup koşarak yanına gelen annesi teselli etmeye çalışarak, gözyaşlarını sildi. Mustafa Kaya polis tarafından hastaneye getirilip ayakta tedavi edildikten sonra ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Turan Altay’ın hastanedeki tedavisine ise devam edildiği belirtildi.
Mahalle sakinlerinden bir kişi aynı istikamette seyir eden iki otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldiğini belirterek, aynı noktada sürekli kazaların yaşandığını söyledi. Kaza nedeniyle aksayan trafik refüje çıkan otomobilin çekici ile kaldırılması ile yeniden açıldı.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0