Kağıt Fabrikası Alevlere Teslim Oldu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Suadiye’de bulunan bir kağıt ambalaj fabrikasında çıkan ve bir anda büyüyen yangında alevler güçlükle kontrol altına alındı.Yangın, Kartepe ilçesi Suadiye’de bulunan bir kağıt ambalaj fabrikasının depo...

Kağıt Fabrikası Alevlere Teslim Oldu
banner98
Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Suadiye’de bulunan bir kağıt ambalaj fabrikasında çıkan ve bir anda büyüyen yangında alevler güçlükle kontrol altına alındı.
Yangın, Kartepe ilçesi Suadiye’de bulunan bir kağıt ambalaj fabrikasının depo kısmında gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depo kısmında başlayan ve kısa sürede fabrikanın büyük bir kısmını kaplayan alevlerin diğer kağıt ve plastik fabrikalarına da sıçraması tehlikesi nedeniyle çevredeki fabrikalarda bulunan vardiya işçileri de tahliye edilerek itfaiye ekiplerine haber verildi.
Kısa sürede olay yerine gelerek alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, alevler karşısında etkili olmayınca çevre ilçelerin itfaiyelerinden de olay yerine takviye ekipler gönderildi. Alevlerle kaplı fabrikaya ulaşan takviye ekiplerin gelmesiyle kontrol altına alınan yangın nedeniyle fabrikada büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken yangının diğer fabrikalara da sıçramaması büyük bir facianın önüne geçildi. Alevlerin kontrol altına alındığı fabrikada soğutma çalışmaları devam ederken yangının nereden kaynaklandığının anlaşılması için itfaiye ekipleri inceleme başlattı.
Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0