banner101

İstanbul’da Kalp Ameliyatı Geçirdi, Dönüş Yolunda Kaza Yapıp Öldü

TEM Otoyolunda arızalanan otomobilini iterek sağ şeride götürmek isteyen sürücü, arkadan gelen TIR’ın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada sürücüye yardım etmek isteyen başka bir otomobilin şoförü de...

İstanbul’da Kalp Ameliyatı Geçirdi, Dönüş Yolunda Kaza Yapıp Öldü
TEM Otoyolunda arızalanan otomobilini iterek sağ şeride götürmek isteyen sürücü, arkadan gelen TIR’ın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada sürücüye yardım etmek isteyen başka bir otomobilin şoförü de yaralandı.
Kaza TEM otoyolu Kocaeli Körfez ilçesi geçişinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Latife Ekmen idaresindeki 09 D 0066 plakalı otomobil, TEM Otoyolu üzerinde Ankara istikametine seyir halindeyken Körfez ilçesi Şirinyalı mevkiinde aniden arızalandı. Aniden duran otomobilden inen sürücü Latife Ekmen ve yanında bulunan eşi Emin Beşir Ekmen(62) araçtan inerek, yolun ortasında kalan aracı emniyet şeridine itmek istedi. Latife Ekmen’in eşi Emin Beşer Ekmen, açık kalp ameliyatı geçirdiği için aracı itemedi. Bu sebeple Latife Ekem aracı tek başına iterken eşi Emin Beşer Ekmen de direksiyona geçti. Latife Ekmen’i yolda kalan aracı tek başına çalışırken gören 06 S 7196 plakalı aracın henüz ismi öğrenilemeyen sürücüsü de yol kenarında durarak yaşlı çifte yardım etmek istedi.
KALP AMELİYATI GEÇİRDİ, KAZADA ÖLDÜ
Yolda kalan otomobili itmeye çalışan yaşlı kadın ve yardım etmeye çalışan ismi öğrenilemeyen sürücüye, arkadan gelen 44 KF 409 çekici plakalı TIR çarptı. Çarpmanın etkisi ile arızalanan otomobilin içerisindeki Emin Beşir Ekmen, aracı itmeye çalışan eşi Latife Ekmen ve yaşlı çifte yardım etmek için duran sürücü yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle tamamen kapanan TEM otoyoluna ters yönden giren itfaiye ekipleri otomobilin içerisinde sıkışan Emin Beşir Ekmen’i bulunduğu yerden çıkartarak ambulansa aldı. Kaza sonucu kalbi duran Emin Beşer Ekmen, 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
AMELİYAT OLMAK İÇİN İSTANBUL’A GİTMİŞTİ
Evli ve 3 çocuk babası Emin Beşer Ekmen’in bir süredir kalp hastası olduğu ve açık kalp ameliyatı olmak için İstanbul’a gittiği öğrenildi. Emin Beşer Ekmen’in İstanbul’da kalp ameliyatı olduktan sonra İzmit Topçular mahallesinde bulunan evine dönmek istediği sırada kaza geçirdiği öğrenildi. Kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika boyunca kapalı kalan TEM otoyolu Ankara istikameti, araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0