İhbara giden polise silahlı saldırı düzenlendi

Fatih'te bir ihbara giden polis ekipleri, ihbar edilen şahısların silahlı saldırısına uğradı. Plakasız bir araçtan ateş açan şüpheliler olay yerinden kaçarken çatışmanın ortasında kalan bir sürücü ölümden döndü.

İhbara giden polise silahlı saldırı düzenlendi
banner98
 Olay, Millet Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinin önünde saat 09.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir eğlence merkezinin önündeki otomobilde silahlı şahısların bulunduğu ihbarı alan polis harekete geçti.

Olay yerine gelen ekipler, plakası bulunmayan araçta bulunan şüpheli ve kar maskeli 4 şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Polisin karşılık vermesi üzerine araç olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Şüphelilerden biri olay yerinde gözaltına alınırken polis kaçan diğer şüphelilerin yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. 

Öte yandan çatışma sırasında yoldan geçen bir otomobil de kurşunlara hedef oldu. Yara almadan kurtulan ve mali müşavirlik yaptığını ifade eden Şerafettin Yılmaz ölümden döndüğünü anlattı. Yılmaz, Topkapı’dan benzin aldım. Eresin Otel’in önüne geldiğimde çatışma çıktı. Çatışma da bir kurşun arabamın arka camından girdi ve ön tarafa çarpıp yere düştü. Şahıslar üç kişiden fazlaydı. Yarım metreyle kurtuldum. Kurşun yarım metre sağa sola sarksa şuan burada yoktum yani” dedi.

YOLA ATILAN POMPALI TÜFEK İNCELEME ALTINA ALINDI 
Çatışmanın ardından hasar gören araç şehremini polis merkezinin önüne çekilerek inceleme başlatıldı. Bu arada yol kenarına atılan pompalı tüfek bulan vatandaş karakola gelerek silahı teslim etti. Polis buluntu silahın olayda kullanılıp kullanılmadığının tespiti için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0