banner101

Hatay’a Şehit Ateşi Düştü

Mardin’in Derik ilçesinde, polis lojmanlarına yönelik uzun namlulu silahla yapılan saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ahmet Benli’nin Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan baba evine acı...

Hatay’a Şehit Ateşi Düştü
Mardin’in Derik ilçesinde, polis lojmanlarına yönelik uzun namlulu silahla yapılan saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ahmet Benli’nin Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan baba evine acı haber ulaştı.
Ahmet Benli’nin Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’nın Esentepe mahallesindeki baba evine acı haber gece İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi. Şehit haberinin alınmasının ardından baba Cemal ve anne Aynur gözyaşlarına boğulurken, olası bir rahatsızlığa karşı sağlık ekipleri şehit evinin önünde hazır bekletildi. Şehit haberinin ardından baba ocağına Türk bayrakları asılırken, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi ekipleri tarafından taziye çadırı kuruldu.
Mardin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde dört yıldır görev yapan Ahmet Benli’nin Turna Benli ile evli olduğu ve iki erkek çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Ahmet Benli’nin bir hafta önce izinli olarak Hatay’a geldiği ve ailesi ile yakın dost akrabalarıyla helalleştiği ardından da görev yeri olan Derik ilçesine geri döndüğü belirtildi. Benli’nin şark görevini tamamlamasına 1 ay kaldığı ve 1 ay sonra tayin isteyeceği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Şehit Ahmet Benli’nin cenazesi öğle vakti Antakya Mezarlık Kompleksinde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Antakya şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanacak.
Haberin ardından şehidin baba evine görüntü almak için giden basın mensuplarına mahalle gençleri tarafından tepki gösterildi, kısa süreli bir gerginlik yaşanırken, basın mensuplarının görüntü almadan şehit evini terk etmesiyle gerginliğin önüne geçildi.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0