banner102

Gaziantep’te Farklı Mahallelerdeki 4 Ev Ve Bir Otomobil Uzun Namlulu Silahlarla Tarandı

Gaziantep’te 4 ev ve bir otomobil kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı.Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 02.00 ile 04.00 saatleri arasında Vatan Mahallesi, Ünaldı Mahallesi ve Ocaklar Mahallesinde yaşandı.Vatan Mahallesinde...

Gaziantep’te Farklı Mahallelerdeki 4 Ev Ve Bir Otomobil Uzun Namlulu Silahlarla Tarandı
Gaziantep’te 4 ev ve bir otomobil kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı.
Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 02.00 ile 04.00 saatleri arasında Vatan Mahallesi, Ünaldı Mahallesi ve Ocaklar Mahallesinde yaşandı.
Vatan Mahallesinde 2, Ocaklar ve Ünaldı Mahallelerinde de birer olmak üzere toplam 4 ev ile Vatan Mahallesindeki bir otomobil, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı. Evlere ve otomobile gerçekleştirilen silahlı saldırıda tabancaların da kullanıldığı öğrenildi. Vatandaşların uyuduğu sırada meydana gelen olayda mermiler, evlerin camlarına ve duvarlara isabet etti. Mermiler, camları delip evin iç kısmındaki duvarlara isabet ederken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.
POLİS ALARMA GEÇTİ
Yaklaşık 2 saat içerisinde farklı mahalle ve adreslerde meydana gelen olaylar nedeniyle polisler alarma geçti. Saldırıların 2 farklı araçtan ateş açılarak gerçekleştirildiğini belirleyen polisler, çelik yelek giyerek olayı gerçekleştirip kaçtığı belirtilen biri ticari, diğeri ise otomobil olan iki aracı yakalamak için mahalleri ablukaya aldı. Terörle Mücadele ekiplerinin de sevk edildiği mahallelerde saldırıyı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlatılırken sokaklar silahlara ait onlarca boş kovan ve mermi çekirdeğiyle doldu. Saldırıların gerçekleştirildiği mahallelere giden polisler olay yerinde inceleme bulundu. Birbiriyle bağlantılı olduğu tahmin edilen saldırıların kim tarafından ve niçin gerçekleştirildiği öğrenilemezken kaçan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışmanın devam ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0