Fatih’te Uyuşturucu Operasyonu

Avrupa’dan temin edilip üniversite öğrencilerine satılmak üzere Fatih’e getirilen bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Düzenlenen operasyon anı ise jandarma kamerası tarafından kaydedildi.Edinilen bilgilere göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı...

Fatih’te Uyuşturucu Operasyonu
banner98
Avrupa’dan temin edilip üniversite öğrencilerine satılmak üzere Fatih’e getirilen bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Düzenlenen operasyon anı ise jandarma kamerası tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Avrupa’dan temin edilip İstanbul Fatih’e getirilen uyuşturucu maddenin İstanbul geneline özellikle Sarıyer ilçesinde bulunan torbacılar vasıtasıyla başta üniversite öğrencileri olmak üzere satışının yapılacağı yönünde aldığı bilgi üzerine harekete geçti. İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yapılan fiziki takip neticesinde uyuşturucu maddenin Fatih İlçesi Koca Mustafa Paşa Mahallesi’ndeki S.A. isimli şahsa ait evde satış yapılmak üzere hazır bekletildiği tespit edildi. Operasyon düzenlenen evde yapılan aramalarda 2 kilo 685 gram Kubar esrar, 13 adet fişek olarak tabir edilen kokain maddesi, 1 adet Tabanca, 5 adet tabanca fişeği ve uyuşturucu madde imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye ve firari durumda olan S.A. isimli şahsın yakalanması çalışmalarına aralıksız devam edilmekte.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0