banner101

Esenler’de Helikopter Destekli Hırsızlık Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Esenler’de önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı hırsızlık operasyonu düzenledi. Operasyona polis helikopteri de destek verirken...

Esenler’de Helikopter Destekli Hırsızlık Operasyonu
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Esenler’de önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı hırsızlık operasyonu düzenledi. Operasyona polis helikopteri de destek verirken çok sayıda kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, gece saatlerinde Esenler Tuna Mahallesi’nde önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı hırsızlık operasyonu düzenledi. Operasyona polis helikopteri, çevik kuvvet, motorize polis ekipleri, sivil ve resmi ekipleri katıldı. Herhangi bir olumsuzluğa karşı TOMA’lar da mahalle girişinde hazır bekletildi. Baskın yapılan adreslerde çalıntı olduğu iddia edilen çok sayıda malzeme de ele geçirildi. El konulan malzemeler de kamyonetlere yüklenerek emniyete götürüldü. Operasyonda hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen çok sayıda araç ele geçirildi. Çalıntı araçlar çekici yardımıyla emniyet otoparkına çekildi. Öte yandan operasyon sırasında bir kişinin ise balkonda namaz kılması dikkat çekti. Operasyon da çok sayıda kişi çevik kuvvet otobüslerine bindirilerek gözaltına alındı.
Polisin, mahalledeki aramaları sabah saatlerine kadar devam etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0