‘Dur’ İhtarına Uymayan Araç Polisi Alarma Geçirdi

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü polis ekiplerini harekete geçirdi.Gölbaşı Malatya karayolu üzerinde ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş, terör ve trafik ekipleri tarafından...

‘Dur’ İhtarına Uymayan Araç Polisi Alarma Geçirdi
banner98
Adıyaman Gölbaşı ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü polis ekiplerini harekete geçirdi.
Gölbaşı Malatya karayolu üzerinde ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş, terör ve trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamada Malatya istikameti üzerinden gelen 02 AB 549 plakalı otomobil sürücüsü polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak ilçe merkezine kaçtı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü otomobil Adıyaman yol kavşağı üzerinde polisler tarafından yapılan başarılı bir operasyonun ardından yakalandı.
Otomobil sürücüsü olan bayan sürücü M.N ile erkek arkadaşı H.B aracın muayenesi olmadığı için korkup kaçtığını söyleyerek ceza yememek için uzun süre direndiler. Polisler tarafından otomobilde yapılan detaylı aramada her hangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2015, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0