Dünürlerine Kurşun Yağdırdılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir çift, torunlarını bırakmaya gittikleri dünürleri tarafından kurşun yağmuruna tutulduklarını iddia etti.Olay İzmit D-100 karayolu üzeri Yenidoğan mevkiinde meydana geldi. Bitlis’ten torunlarını bırakmak...

Dünürlerine Kurşun Yağdırdılar
banner98
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir çift, torunlarını bırakmaya gittikleri dünürleri tarafından kurşun yağmuruna tutulduklarını iddia etti.
Olay İzmit D-100 karayolu üzeri Yenidoğan mevkiinde meydana geldi. Bitlis’ten torunlarını bırakmak amacı ile İzmit’e gelen İkram İ. ile Cavidan İ. çifti, çocuğu bıraktıkları dünürleri tarafından yanlarından ayrıldıktan bir süre sonra kurşun yağmuruna tutuldu.
Edinilen bilgi ve iddialara göre, aslen Bitlisli olan İkram İ. ile Cavidan İ. çifti, kızları Kadriye İ.’yi yaklaşık 4 yıl önce İzmit’te yaşayan akrabaları Rasim G. ile evlendirdi. Bir süre sonra boşanan Rasim ile Kadriye G. çiftinin biri 3 yaşında, biri ise 8 aylık iki çocuğu önce anne Kadriye İ.’de kaldı. Daha sonra baba Rasim G. aileyi arayarak çocuklardan birini almak istediğini söyledi. Bunun üzerine Kadriye İ.’nin babası İkram İ., eşi Cavidan İ. ve İkram İ.’nin kardeşi Erkan İ. ile birlikte uçakla İstanbul’a geldi. İstanbul’dan araç kiralayan aile, 34 JY 3125 plakalı otomobille İzmit’e geldi. İzmit D-100 karayolu Yenidoğan mevkiinde bulunan Çetin Emeç Üst Geçidi altında buluşan aile, dünürleri Rasim G., Haydar G. ve Rüstem G.’ye 8 aylık torunları Aysima’yı teslim etti.
Torunlarını teslim eden aile tekrar yola çıktıktan hemen sonra yanlarına yaklaşan bir otomobilden üstlerine ateş açıldı. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken, açılan ateşte İ. ailesinin içinde bulunduğu otomobile 6 kurşun isabet etti. Açılan ateş sonucunda otomobilin iki lastiği patladı ve aracın yan kapısı delindi. Büyük bir şok geçiren aile, hemen olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların yardımı ile Saraybahçe Polis Merkezi’ne gelen İ. ailesi, polise sığınarak başlarından geçen durumu anlattı. Kendilerine kurşun yağdıran şahısların dünürleri Haydar G., Rüstem G. ve damatları Rasim G. olduğunu düşündüklerini söyleyen aile üyeleri, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından memleketlerine dönmek üzere yola çıktı. Polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0