Diyarbakır’da Hendek Kazan Silahlı Grup Polisle Çatıştı:1 Yaralı

Diyarbakır’da hendek kazarak yolu trafiğe kapatan yüzü maskeli grup bölgeye gelen polis ekiplerine uzun namlulu silahla ateş etmesinin ardından yapılan operasyonda bir kişi polis ekiplerinin açtığı ateş sonucundan ayağından yaralandı.Yaralı...

Diyarbakır’da Hendek Kazan Silahlı Grup Polisle Çatıştı:1 Yaralı
banner98
Diyarbakır’da hendek kazarak yolu trafiğe kapatan yüzü maskeli grup bölgeye gelen polis ekiplerine uzun namlulu silahla ateş etmesinin ardından yapılan operasyonda bir kişi polis ekiplerinin açtığı ateş sonucundan ayağından yaralandı.Yaralı şahıs polis nezaretinde ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Yanıkköşk semti Kaynartepe 258. Sokak’ta yüzü maskeli ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan bir grup gösterici burada hendek kazarak yolu trafiğe kapattı. Yaşanan olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken ara sokaklarda bulunan grup bölgeye gelen polis ekiplerine ses bombası, havai fişek ve uzun namlulu silahlarla ateş etti. Bunun üzerine bölgeye gelen özel harekat polisleri ile silahlı grup arasından çatışma yaşandı.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren çatışmada ismi öğrenilemeyen bir kişi polisin açtığı ateş sonucunda her iki ayağına kurşun isabet ederek yaralandı.Yaralı şahıs bölgeye gelen ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken olayın yaşandığı yerde olay yeri inceleme ekipleri yoğun güvenlik önlemleri altında delil topladı.Yaşanan silahlı çatışma bölgede bulunan vatandaşları tedirgin ederken olay yeri inceleme ekipleri yaptığı inceleme sonrası bölgeden ayrıldı. Polis ekipleri Bağlar ilçesinde yaşana bilecek olumsuzluğa karşı yoğun güvenlik önlemi alarak çatışmanın yaşandığı yeri ise ablukaya aldı.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0