banner102

Çocuğa Cinsel İstismara 20 Yıl 5 Ay Hapis Cezası

Adana’da 3 evlilik yapan bir kişi, 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesinde meydana gelen olayda, 3 kez evlendiği bildirilen 53...

Çocuğa Cinsel İstismara 20 Yıl 5 Ay Hapis Cezası
Adana’da 3 evlilik yapan bir kişi, 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesinde meydana gelen olayda, 3 kez evlendiği bildirilen 53 yaşındaki Ali Can D.’nin bu evliliklerinden 6 çocuğu oldu. Ali Can D. 16 Temmuz 2009 tarihinde tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğuna önce cinsel tacizde bulundu daha sonra da kız çocuğuna tecavüz etti. Kız çocuğu, Ali Can D.’nin cinsel istismarı her geçen gün artınca polisi arayarak şikayette bulundu. Şikayet üzerine polis Ali Can D.’yi gözaltına aldı. Bu arada kız çocuğu S.D.’nin ise ifadesi alındı. Kız çocuğu polise verdiği ifadesinde Ali Can D.’nin önce kendisine cinsel tacizde bulunduğunu daha sonra ise cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Ali Can D. ise ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Çocuğun ifadesi üzerine Ali Can D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir süre sonra da "çocuğa cinsel istismar"dan dava açıldı.
S.D. birkaç duruşma sonrası annesi A.D.’nin ısrarı üzerine "Bana Ali Can değil erkek arkadaşım tecavüz etti" diye ifade değiştirdi. Bunun üzerine Ali Can D. cezaevinden çıktı.
Ancak mahkeme, kız çocuğunun ifadesini değiştirmesine rağmen davanın peşini bırakmadı. Kız çocuğunun iç çamaşırından daha önce alınan örnekler ile Ali Can D.’den alınan kan örnekleri adli tıp kurumuna gönderildi. Gelen sonuçlarda kız çocuğunun iç çamaşırındaki spermlerle Ali Can D.’nin DNA’sının uyuştuğu belirlendi. Bu nedenle tutuksuz yargılanan Ali Can D., yargılandığı mahkemece 20 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ali Can D. Yargıtay’a başvurdu ancak Yargıtay da kararı onayınca Ali Can D.’ye yakalama kararı çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri Ali Can D.’yi Güzelyalı Mahallesi’nde yakaladı. Şahıs, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0