banner102

Chp’li Vekil Cep Telefonuyla Konuşurken Kaza Geçirdi

BOLU (İHA) – CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde trafik kazası geçirdi. Özcan, “Cep telefonum çaldı. Telefonumla konuşurken bir anda kaza geçirdim” dedi.Edinilen bilgiye göre, partisinin Bartın İl Kongresi’nden...

Chp’li Vekil Cep Telefonuyla Konuşurken Kaza Geçirdi
BOLU (İHA) – CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde trafik kazası geçirdi. Özcan, “Cep telefonum çaldı. Telefonumla konuşurken bir anda kaza geçirdim” dedi.
Edinilen bilgiye göre, partisinin Bartın İl Kongresi’nden dönen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan kendisinin kullandığı 06 TNJ 11 plakalı otomobili ile Mengen-Yeniçağa yol kavşağında virajı alamayarak tarlaya uçtu. Özcan olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Özel Çağsu Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kazayı haber alan partililer ve Bolu’nun siyasileri hastaneye akın etti. AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve çok sayıda partili Özcan’ı ziyaret etti. Hafif yaralanan ve serum bağlanan Tanju Özcan, “Yeniçağa’ya geldiğimde cep telefonum çaldı. Telefonumu açtım ve konuşmaya başlayınca bir anda tarlaya uçtum. Ne yapalım vatandaş telefona bakmayınca bize kızıyor. Bizim en büyük sorunumuz cep telefonu. Dikkat etmemiz gerekiyor. Verilmiş sadakamız varmış” dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0