Başkent’te Tarafik Kazası, 1 Polis Memuru Yaralandı

Başkent’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında, kazaya karışan ekip otosunda bulunan 1 polis memuru yaralandı. Polis ekipleri, kazadan sonra kaçan bir sürücüyü, kısa süreli kovalamacanın ardından yakaladı.Kaza, 00.00 sıralarında Çankaya’da...

Başkent’te Tarafik Kazası, 1 Polis Memuru Yaralandı
banner98
Başkent’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında, kazaya karışan ekip otosunda bulunan 1 polis memuru yaralandı. Polis ekipleri, kazadan sonra kaçan bir sürücüyü, kısa süreli kovalamacanın ardından yakaladı.
Kaza, 00.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz bilinmeyen bir sürücünün kullandığı otomobil, Cinnah Caddesi ile Alaçam Sokak kesişiminde, aniden yola çıkınca zincirleme kazaya neden oldu. 06 JM 471 plakalı otomobilin sürücüsü, aniden önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonucu duramayan otomobil, önce 34 JF 3540 plakalı otomobile daha sonra da devriye gezmekte olan polis aracına çarptı. Polis aracında bulunan 2 polis memurundan 1’i yaralandı.
Kaza sonrası, kazaya karışan polis memurlarının çalışma arkadaşları, olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Kazanın yaşandığı bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralı polisi ilk müdahalesinin ardından, ambulansla hastaneye götürdü. Kaza sonucu hasar alan otomobiller çekiciler yardımıyla kaldırıldı.
Kazaya sebebiyet veren ve olay yerinden kaçan otomobilin sürücüsü, polis ekipleri tarafından kısa süreli bir kovalamacanın ardından Çankaya İlçesi Yıldız Kavşağı’nda yakalandı.
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0