banner101

Arkadaşını Tabancayla Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde iki arkadaş arasında uyuşturucu meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi tabancayla vurularak yaralandı.İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesinde meydana gelen olayda bir kişi arkadaşı tarafından tabancayla vurularak...

Arkadaşını Tabancayla Vurdu
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde iki arkadaş arasında uyuşturucu meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi tabancayla vurularak yaralandı.
İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesinde meydana gelen olayda bir kişi arkadaşı tarafından tabancayla vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre Mehmet Ali Paşa Mahallesinde ikamet eden ve arkadaş olan F.Y ve E.S, daha önce aralarındaki uyuşturucu meselesi nedeniyle açıldı. Aralarında husumet başlayan şahıslardan E.S., Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kurs Sokak adresinde ikamet eden F.Y.’nin evinin önüne geldi. E.S isimli şahsı evden çıkarken yakalayan F.Y. aracından inerek E.S’ye tabancayla 2 el ateş etti.
Namludan çıkan mermilerden biri E.S.’nin kalçasına, diğeri ise bacağına isabet etti. Olayı gerçekleştiren F.Y. olay yerinden araçla kaçarken kanlar içinde kalan E.S. ise olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri F.Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0