Afyonkarahisar’da FETÖ eğitim kurumlarının kapıları mühürlendi

Afyonkarahisar Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait olduğu tespit edilen ve kanun hükmünde kararnameyle kapatılan eğitim kurumları ile öğrenci yurtlarının kapılarını mühürledi.Belediye zabıta ekipleri tarafından okullarda...

Afyonkarahisar’da FETÖ eğitim kurumlarının kapıları mühürlendi
banner98
Afyonkarahisar Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait olduğu tespit edilen ve kanun hükmünde kararnameyle kapatılan eğitim kurumları ile öğrenci yurtlarının kapılarını mühürledi.
Belediye zabıta ekipleri tarafından okullarda ve yurtlarda yapılan mühürleme işleminin yanı sıra, su sayaçlarını kesen Afyonkarahisar Belediyesi, söz konusu binalarda bulunan tabelaları da yerlerinden söktü.
15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), güdümündeki cuntacı bir grubun Türkiye’yi karanlığa çekmeye çalıştığını ve yüce Türk milletinin tüm refleksleriyle bu terör örgütüne gerekli cevabı verdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, topyekün hareket eden milletin, darbecileri inlerinden çıktıklarına pişman ettiğini söyledi. Afyonkarahisar Valiliği’nden gelen emir doğrultusunda Afyonkarahisar Belediyesi olarak bu hain örgüt ve işbirlikçilerine ait kurum ve kuruluşların kapılarını mühürlediklerini aktaran Başkan Çoban, bu alçakların belediye hizmetlerinden faydalanmamaları için su sayaçlarını kapattıklarını ve tabelalarını söktüklerini belirtti.
Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0