Adana’da bar ve gece kulüplerine yönelik asayiş uygulamaları devam ediyor

Adana’da kent merkezinde bulunan bar ve gece kulüplerine düzenlenen asayiş uygulamaları devam ediyor.Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Adana’nın merkez Seyhan, Çukurova...

Adana’da bar ve gece kulüplerine yönelik asayiş uygulamaları devam ediyor
banner98
Adana’da kent merkezinde bulunan bar ve gece kulüplerine düzenlenen asayiş uygulamaları devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Adana’nın merkez Seyhan, Çukurova ve Yüreğir İlçelerinde izinsiz eleman çalıştıran ve canlı müzik yapan bar ile gece kulüplerine yönelik uygulama yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nün diğer birimlerinden de toplam 100 polisin katıldığı ve 30 adreste düzenlenen uygulamada ekipler mekanlarda bulunan kişileri de kimlik ve üst aramasından geçirdi. Bazı vatandaşlar ise kendisini çeken gazeteciye tepki gösterdi.
Umuma açık yar denetlemesi kapsamında evrak eksiği olan çok sayıda mekana işlem yapılırken, buralarda konsomatris maksatlı çalıştığı iddia edilen bazı kadınlar ise kimlik tespiti için Ahlak Büro Amirliği’ne götürüldü. Ayrıca operasyon esnasında uzun namlulu silahlı polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0