Acemi Hırsızların Başarısız Girişimleri!

Beyoğlu’nda bir tekstil atölyesine girmeye çalışan ancak başarılı olamayan acemi hırsızlar, çareyi kaçmakta buldu.

 Acemi Hırsızların Başarısız Girişimleri!
banner98
Beyoğlu’nda bir tekstil atölyesine girmeye çalışan ancak başarılı olamayan acemi hırsızlar, çareyi kaçmakta buldu. İki işyeri ve bir otomobile girmek için tüm yolları deneyen ancak başarılı olamayacaklarını anlayan acemi hırsızlar, işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Olay, Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz 2 Şubat gecesi saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kapüşonlu 4 şüpheli, hırsızlık amacıyla tekstil atölyesine girmeye çalıştı. Hırsızlar, işyerine girmeye çalışırken yoldan geçen bir vatandaşın kendilerini fark etmemesi için bir müddet bekledikleri görüldü. Vatandaşın evine gireceği vakte kadar bekleyen hırsızlar, yarım kalan işlerine daha sonra kaldıkları yerden devam ettiler.

ACEMİ HIRSIZLARIN TÜM HIRSIZLIK GİRİŞİMLERİ SONUÇSUZ KALDI

Bu sırada güvenlik kameralarına takılan şüpheliler, ellerindeki levye ile işyerinin demir parmaklıkları kırmaya çalıştı. Bir şüpheli işyerinin demir kilit göbeğini kırarak işyerine girmeye çalışırken bir diğer şüpheli ise park halindeki otomobile yönelerek aracı soymaya kalkıştı. Evin kapı ve pencerelerinden giremeyen acemi hırsızlar, otomobile de giremeyeceklerini anlayınca buradan ayrılarak yan tarafından bulunan bir başka işyerine yöneldiler. Ancak burada da muvaffak olamayan hırsızlar, çevredeki vatandaşların çıkan seslere uyanmasıyla olay yerinden kaçarak uzaklaştılar.

İşyeri sahibi Mehmet Ali Gelen, “Gece 02.30 gibi 4 hırsız gelmiş ve demiri kırıp göbeğini kırmışlar. Burası mahalle arası ve pek güvenli bir yer değil. Biz önlemlerimizi aldığımız halde camları kırıp hırsızlık yapmaya çalışmışlar. Bir zararımız olmadı. Zorlamışlar ve girmeye çalışmışlar ama girememişler. Komşuları da fark edince kaçmışlar” dedi.

Hırsızların girmeye çalıştıkları ancak yine başarılı olamadıkları ikinci işyerinin sahibi ise, “Kapıyı zorlamışlar ama açamamışlar. Şimdi de kapıyı tamir ederek sağlama almaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0