banner102

55 Yaşındaki Hırsız Komandoları Aratmadı

Karaman’da, bir iş merkezine giren 55 yaşındaki kasa hırsızı komandoları aratmadı. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde kasa hırsızı, iş merkezinden ip merdiven sarkıtarak kaçtı.Olay, altı ay önce Seki Çeşme mahallesindeki...

 55 Yaşındaki Hırsız Komandoları Aratmadı
Karaman’da, bir iş merkezine giren 55 yaşındaki kasa hırsızı komandoları aratmadı. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde kasa hırsızı, iş merkezinden ip merdiven sarkıtarak kaçtı.
Olay, altı ay önce Seki Çeşme mahallesindeki İl Özel İdare İş Merkezinde meydana geldi. Havanın kararmasıyla birlikte iş merkezine gelen 55 yaşındaki Kenan A, önce iş merkezinin giriş katında bulunan iş yerlerini kolaçan etti. Kenan A, iş merkezinin giriş kapılarından birisinin bitişiğinde bulunan iş yeri açık olmasına rağmen açık olan kapıdan içeriye şüphe uyandırmadan girdi. Hırsız, içeri girdikten sonra giriş katında açık iş yeri olup olmadığını kontrol etti sonra asansöre binerek üst katlara çıktı. Kenan A’nın asansöre binmesinin hemen sonrasında bir esnaf iş yerini kapatarak motosikletiyle iş merkezinden ayrıldı. İş merkezinin 3. katında bulunan Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne giren hırsız Kenan A, burada çelik kasayı açarak içindeki 600 TL’yi aldı.
KOMANDOLAR GİBİ İP MERDİVENLE İŞ MERKEZİNDEN ÇIKTI
İş merkezindeki güvenlik kameralarının görüntülerine göre, 1 saat 20 dakika içeride kalan hırsız, kapıların kapanması nedeniyle iş merkezinin yangın merdivenine yöneldi. Birinci kattan yangın merdivenine geçmeyi başaran hırsız, burada yanında getirdiği poşetin içerisinden çıkardığı ip merdiveni aşağıya sarkıttı. Yaklaşık 3 metre yüksekten sarkıttığı ip merdivenle zemine inmeyi başaran hırsızın bu görüntüsü komandoları anımsattı.
HIRSIZIN İP MERDİVENLE İNDİĞİNİ GÖREN BİR GENÇ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI
Kasa hırsızının iş merkezinden sarkıttığı ip merdivenle aşağıya indiğini gören bir genç ise o an ne yapacağını şaşırdı. Bir süre hırsızın ne yaptığını izleyerek anlamaya çalışan genç, hırsızlık zanlısı Kenan A’nın aşağıya indikten sonra hızla kaçarak oradan uzaklaşması üzerine şüphelendi. Genç, kaçan şahsın hırsız olduğunu anlayınca ’yakalarım’ umuduyla peşinden gitti.
KASA HIRSIZI CEZAEVİNDE
Hırsızlık olayının ardından iş merkezinin güvenlik kameralarını incelemeye alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, ilk olarak hırsızlık şüphelisinin kimliğini tespit için tüm emniyet müdürlükleri ile irtibata geçti. Görüntüleri incelenen hırsızlık zanlısının 55 yaşındaki Kenan A. olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada Kenan A’nın şuan Afyonkarahisar Cezaevinde başka bir suçtan tutuklu olduğu öğrenildi. Yapılan araştırmada Kenan A’nın çok sayıda hırsızlıktan sabıkası olduğu belirlendi.
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0