Yaşar’dan Karış Karış Yenimahalle Turu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayram sonrası ilçeyi adım adım gezerek Yenimahallelilerin geçmiş bayramını kutladı.Sabah saatlerinden itibaren başlayan turda, halkı selamlayarak esnafa hayırlı işler ve iyi bayramlar dileyen Yaşar’a,...

Yaşar’dan Karış Karış Yenimahalle Turu
banner98
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayram sonrası ilçeyi adım adım gezerek Yenimahallelilerin geçmiş bayramını kutladı.
Sabah saatlerinden itibaren başlayan turda, halkı selamlayarak esnafa hayırlı işler ve iyi bayramlar dileyen Yaşar’a, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, CHPYenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve meclis üyeleri de eşlik etti. Otobüs ile Yenimahalle, Demetevler, Şentepe, Gazi Mahallesi, Serhat Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Varlık Mahallesi, Beştepeler ve Batıkent’i sokak sokak gezen Başkan Yaşar, vatandaşın ve esnafın bayramını kutlayarak, karakollara, kahvehanelere, muhtarlıklara ve taksi duraklarına bayram çikolatası hediye etti.
YENİ EVLİ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ
Yenimahalle Belediyesi tarafından yenilenen taksi duraklarında, taksiciler tarafından coşkuyla karşılanan Yaşar’a, memnuniyetlerini dile getiren taksiciler teşekkürlerini sunarak çay ikram ettiler. Bölgede huzur ve güvenliği sağlamak için yaptıkları çalışmalardan dolayı karakol çalışanlarına da teşekkür eden Başkan Yaşar, vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Duraklarda otobüs bekleyen vatandaşlarla da bayramlaşarak gönülleri fetheden Yaşar’a, "En büyük Başkan Fethi Başkan" sloganları atıldı. Çamlıca Mahallesi’nde vatandaşlarla bayramlaşırken bir düğüne denk gelen Yaşar, düğüne katılarak gelin ve damada yuvalarında mutluluk ve huzur diledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0