banner101

ANKARA'DA AK PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI ADAYLARINA YENİ BİR İSİM DAHA EKLENDİ! İŞTE O SİYASETÇİ..

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Bursa İl Başkanlığı için Ak Parti Genel Merkezi tarafından İstanbul'a çağırılan bazı siyasetçilerin isimlerini gündeme getirmiştim. Sonrasında ise enteresan bir haber geldi. Bu haber, İstanbul'da Ak Partili bir yöneticinin koronavirüs salgınına yakalanması sonucu tedbir amaçlı İstanbul'daki görüşmelerin bir sonraki haftaya ertelenmesi kararıydı.

Benim edindiğim şimdiki kulis bilgilerine göre toplantının ertelenmesinin asıl sebebi bazı Ak Parti Bursa İl Başkan Adayları hakkında ciddi sıkıntılar yaşanmış olmasıydı. Hatta iddialar doğrultusunda bu isimlerden bazılarının silindiği ve yerine başka siyasetçilerin ekleneceği söylendi.

İşte o isimlerden birisi de iş insanı Gıyasettin Bingöl oldu. Hem Bursa teşkilatlarının hem de Ankara'da Ak Parti Genel Merkezi'nin gündemine gelen Gıyasettin Bingöl'ün il başkanı olmasıyla ilgili İstanbul'a aday olarak davet edileceği konuşuluyor.

Ak Parti Bursa Teşkilatları'nı çok iyi bilen Gıyasettin Bingöl'ün ismi bir çok kez Ankara'ya il başkanı adayı olarak gitmiş ve en son milletvekili olarak son ana kadar ismi listede yer almıştı.  Gıyasettin Bingöl ismi vekillik nasip olmamasına rağmen her zaman gündemde olmuştu.

Gerçi iş insanı olarak bu kadar yoğun olarak çalışan Bingöl'ün Ankara'ya çağırıldığı takdirde il başkanlığı görevini kabul edip etmeyeceği bilinmez. Bugünkü isimlerden sonra hem Bursa'daki doğu bölgesinin kanaat önderlerinden olduğu hem de Bursa'da bilinen ve tanınan isimler arasında yer aldığı için bu adaylığın bu dönem olmasının çok zor görünmediğini söylemek gerekiyor.

Unutmadan, ayrıca iş insanı Bingöl'ün eğitim alanında yaptığı başarılı işler sebebiyle de Bursa'da takdir edilen birisi olduğunu vurgulamak gerekiyor.

Bu başarıyı şayet Bursa İl Başkanı olursa Bursa'da hem yatırımların gelmesi hem de sıkıntılı konularını çözmesi yönünde başarılı şekilde kullanmakta zorlamayacağını söylemek gerekir.

Her şeyin hayırlısı.

Bekleyip izlemeye devam edeceğiz .

Not: Bu arada Bursa'da başka siyasetçilerin de Ak Parti Bursa İl Başkanlığı için isimleri Ankara'da gündeme geldiğini aktaralım. Bu isimlerle ilgili kişileri de sizlere aktarmaya devam edeceğim.

YORUM EKLE

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0