Kategoriler

Teröristler Kur'an-ı Kerim'e patlayıcı tuzaklamış

Afrin'deki teröristlerden temizlenen Şeyh Obası köyünde YPG/PKK'lı teröristlerce bir evin duvarına asılı Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanan patlayıcı imha edildi.

 Zeytin Dalı Harekatı'nın sürdüğü Afrin'deki teröristlerden temizlenen Şeyh Obası köyünde, YPG/PKK'lı teröristlerce bir evin duvarına asılı Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanan patlayıcı bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekatı sürüyor.

Harekat kapsamında Afrin şehir merkezi, belde ve köylerde arama tarama ve patlayıcı temizlik çalışması yürüten güvenlik güçlerinin ele geçirdiği malzemeler, terör örgütünün kirli yüzünü gözler önüne seriyor.

Şeyh Obası köyündeki bir evde arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerince, bir odanın duvarına asılı Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış patlayıcı bulundu.

Güvenlik güçlerinin dikkati sonucu Regaip Kandili'nin hemen öncesinde belirlenen patlayıcının imha edilmesiyle muhtemel can kayıplarının önüne geçilmiş oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
'Özel' görüşme olumlu gelişme!
POLİTİKA
Dervişoğlu'nun divanı belli oldu
BURSA HABERLERİ
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
BURSA HABERLERİ
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
BURSA HABERLERİ
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
BURSA HABERLERİ
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
BURSA HABERLERİ
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
BURSA HABERLERİ
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
BURSA HABERLERİ
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
BURSA HABERLERİ
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede