Kategoriler

Turkısh Aırlınes Euroleague

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague TOP 16 E Grubu ikinci hafta maçında, kendi evinde Barcelona'ya 73-76 mağlup oldu.

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague TOP 16 E Grubu ikinci hafta maçında, kendi evinde Barcelona'ya 73-76 mağlup oldu.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan maça 5-0’lık bir seri yakalayarak başlayan Barcelona’nın bu serisini, Bojan Bogdanovic 2 sayılık basketiyle sonlandırdı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyreği, Barcelona 18-23 önde ile tamamladı.

İkinci çeyreğe Melih Mahmutoğlu’nun 5-0’lık serisiyle başlayan Fenerbahçe Ülker, pota altından bulduğu basketlerle karşılaşmada 31-36 öne geçti. Üstünlüğü koruyamayan sarı-lacivertliler, soyunma odasına 37-37 beraberlikle gitti.

Mücadelenin üçüncü çeyreği de karşılıklı basketlerle geçilirken, sarı-lacivertliler yine skor üstünlüğü yakalamasına rağmen avantajını koruyamadı ve bu çeyreği de Barcelona 56-58 önde tamamladı.

Barcelona son çeyreği de önde götürerek, mücadeleden 76-73 galip ayrılan taraf oldu. İspanyol ekibi, bu sonuçla grupta 2’de 2 yaparken, Fenerbahçe Ülker ise galibiyetle tanışamadı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜNYA
TASC önderliğinde bir araya gelindi: Sözde Ermeni Soykırımı'na protesto
GENEL
Dünyanın tek turizm karikatürleri yarışmasında ödüller verildi
BURSA HABERLERİ
Oğuzhan Koç'tan Ankara'da unutulmaz konser
BURSA HABERLERİ
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
BURSA HABERLERİ
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
MAGAZİN
Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor
MAGAZİN
Altın Eller iyiliğe el verecek
GENEL
2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
EKONOMİ
Ticaret Bakanlığı ile Sicil Müdürleri'ne hizmet içi seminer
GENEL
Avukatlardan 'Büyük Savunma' mitingi