Kategoriler

Galatasaray PSG ile anlaştı!

Taraftarların kampanya başlatıp 1 milyon forma satın alma garantisi vermesi üzerine yönetim Fransa'ya çıkarma yaptı. PSG ile anlaşan sarı-kırmızılı kulüp İbrahimovic'e de iki yıl için 12 milyon euro teklif etti. Pazarlık kıran kırana sürüyor.

 Fenerbahçe'nin Van Persie'yi alması, ardındanBeşiktaş'ın da Mario Gomez'i renklerine bağlamasıGalatasaray'ı da süper bir transfer yapma yolunda hareketlendirdi. Sarı-kırmızılı taraftarların transferde ezeli rakiplerinin gölgesinde kalmakla eleştirdiği yönetim, Zlatan İbrahimovic konusunda müthiş bir atağa kalktı. Taraftarların, İbrahimovic'in transfer edilmesi için kampanya başlatıp 1 milyon forma alma sözü vermesi üzerine harekete geçen yönetim Fransa'ya çıkarma yaptı. Edinilen bilgiye göre başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ve idari menajer Cenk Ergün, Paris'te PSG kulübünün yetkilileriyle bir araya geldi. 


G.Saray acele etmiyor


Görüşmede tarafların İbrahimovic konusunda anlaşma sağladıkları belirtildi. İsveçli golcünün menajeriyle yapılan görüşmede ise kıran kırana pazarlık yapıldığı kaydedildi. Mehmet Özbek'in iki yıl için 12 milyon euro teklif ettiği, ancak İbrahimovic'in menajerinin 17 milyon euro'dan aşağı inmediği öğrenildi. Bu arada, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi için vereceği paranın ağustos sonunda kasaya girecek olması nedeniyle Galatasaray'ın transferde acele etmediği bildirildi. Ayrıca Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde gruplara kalamama ihtimalini de düşünen Cimbom'un, önümüzdeki günlerde İbrahimovic'e daha cazip teklif bir sunabileceği ifade edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
BURSA HABERLERİ
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
EKONOMİ
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
MAGAZİN
'Beyaz Eşya' 10 Mayıs’ta vizyonda
GENEL
'En-Verim 100 Araştırması'na son katılım 20 Mayıs
GENEL
Türkiye-Bosna Hersek arasında eğitimde iş birliği
GENEL
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
BURSA HABERLERİ
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı