Kategoriler

Bursaspor Sezona Kötü Başladı

Ligin 3.haftasında dün sahasında ağırladığı Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Bursaspor, geride kalan 3 haftada yalnızca 3 puan toplayabildi.Spor Toto Süper Lig’in 3.hafta mücadelesinde dün Bursa Atatürk Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırlayan...

Ligin 3.haftasında dün sahasında ağırladığı Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Bursaspor, geride kalan 3 haftada yalnızca 3 puan toplayabildi.
Spor Toto Süper Lig’in 3.hafta mücadelesinde dün Bursa Atatürk Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırlayan yeşil-beyazlılar, rakibine 1-0’lık skorla boyun eğdi. Ligin geride kalan 3 haftasında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet elde ederek yalnızca 3 puan toplayabilen Şenol Güneş’in öğrencileri, puan durumunda da 14’üncü sırada yer aldı.
Ligin açılış haftasında sahasında Galatasaray ile oynadığı mücadelede sarı-kırmızılı ekibe 2-0 mağlup olan Timsah, ikinci hafta karşılaşmasında başkent ekibi Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Dün taraftarı önünde konuk ettiği siyah-beyazlı ekibe ise, Olcay Şahan’ın attığı tek golle 1-0 mağlup olan Timsah, lige kötü bir başlangıç yaptı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
İçişleri BakanYerlikaya: "Her bina umutları başlatıyor"
GENEL
SGK Başkanı'nın iddialarına açıklama
KÜLTÜR SANAT
Ünlü çizerin anısına 1500’e yakın karikatür çizildi
GENEL
Kabine bugün toplanıyor
GÜNCEL
İstanbul'da ele geçirilen silah haberleri manipülatif
GENEL
Hava Kuvvetleri Şile'de eğitim atışında
SAĞLIK YAŞAM
Gıdı sarkması neden olur?
BURSA HABERLERİ
Piyanonun minik ustaları büyük beğeni topladı
GENEL
Jandarma'nın 'Sibergöz'üne 51 yakalama
GENEL
Türkiye'de en çok araç FSM Köprüsü'nden geçiyor