Kategoriler

Bilic İngiltere'de çok farklı!

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, İngiltere Premier Ligi'nde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Hırvat çalıştırıcı Arsenal deplasmanının ardından, Liverpool deslasmanında da 3 puana uzanmayı bildi.

 Beşiktaş'tan ayrılan ve bu yaz döneminde West Ham United'ın teknik direktörlüğüne getirilen Slaven Bilic, İngiltere Premier Ligi'nde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. West Ham, deplasmanda oynadığı Arsenal'i 2-0 ve Liverpool'un evinde ise rakibini 3-0 yenerek ligdeki puanını 6'ya yükseltti. Evinde oynadığı Leicester'a 2-1, Bournemouth'a ise 4-3 yenilen Bilic'in takımı, Premier Lig'de seyircisi önünde henüz galibiyet yüzü görmedi.
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı da çalıştıran Hırvat teknik adam, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile içerde 0-0 kalıp Wembley'de rakibine 1-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'nden elenmişti. Daha sonra geçen sene yoluna UEFA Avrupa Lig'inde devam eden siyah-beyazlılar, bir başka İngiliz takımı Liverpool ile karşılaşmıştı ve bu maçlarda Hırvat çalıştırıcı İngiliz ekibini iki maç sonunda penaltılarda elemişti.  
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
BURSA HABERLERİ
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
EKONOMİ
Altınay Savunma Teknolojileri'nin talep toplama tarihi belli oldu
GENEL
İmamoğlu’ndan ‘Gazze’ tepkisi
GENEL
Daltonlar'a operasyon! 14 şüpheli yakalandı
EKONOMİ
Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor
EKONOMİ
Merkez'in 'Enflasyon Raporu' 9 Mayıs'ta açıklanacak
POLİTİKA
Başkan Yalçın: "Yüzümüzü yeniden Anadolu'ya döneceğiz"
GENEL
Kızılay her evde bir ilk yardımcı hedefine eğitimlerle yaklaşıyor
GENEL
İliç'te 2 cenaze daha bulundu