Kategoriler

Balbay: “Euroleague’de Grubumuzu En Üst Sırada Tamamlamak İstiyoruz”

Anadolu Efes’in tecrübeli oyuncusu Doğuş Balbay, Euroleague’de grubu en üst sırada tamamlamak istediklerini söyledi.Anadolu Efes medya günü etkinliği kapsamında kulüp binasında gerçekleştirilen etkinlikte, Anadolu Efes’li oyuncular yeni...

Anadolu Efes’in tecrübeli oyuncusu Doğuş Balbay, Euroleague’de grubu en üst sırada tamamlamak istediklerini söyledi.
Anadolu Efes medya günü etkinliği kapsamında kulüp binasında gerçekleştirilen etkinlikte, Anadolu Efes’li oyuncular yeni sezon formalarını tanıttılar. Anadolu Efes’in tecrübeli oyuncusu Doğuş Balbay, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Yeni gelen oyuncularla birlikte sakatlarımız hariç tam kadro olarak çalışıyoruz. Hazırlık dönemimiz çok iyi geçti. Antrenmanlarda ciddiyetle sıkı bir şekilde çalışarak çıtamızı yükseltmeye çalışıyoruz. Sezon öncesi her şey gayet iyi gidiyor. Yakında da sezonumuz başlayacak ama bizim çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor” dedi.
“TAKIMDA KALİTE ARTTI”
Yeni oluşan takımda her şeyin yolunda gittiğini, herkesin sisteme adapte olduğunu vurgulayan Balbay, “Sonuçta hepimiz profesyonel oyuncularız. Sisteme adapte olup çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Efsane koçumuz antrenmanlarda bize tecrübelerini aktarmaya çalışıyor. Biz de onları sahada uygulamaya çalışıyoruz. Koçumuzun her söylediği lafı, bize verdiği nasihatleri pür dikkat dinliyoruz. Hazırlık kapsamında her şey gayet iyi gidiyor. Anadolu Efes Kulübü’nün hedefleri her zaman yüksektir. Bu seneki lig gerçekten çok zorlu bir lig olacak. Her takım her takımı yenebilecek kapasitede. Bu durumun ligimize zevk getireceğini düşünüyorum. Biz sadece seyirciye ve Türk basketbolseverlere güzel maçlar izletmek istiyoruz. Yabancı oyuncuların takıma gelişi ile birlikte takımda kalite arttı. Bize çok yardımcı olacaklar. Her sene çok tecrübeli yabancı oyuncularımız oluyor. Takıma çok büyük katkı sağlıyorlar. Umarım lig sakatlıksız bir şekilde geçer” diye konuştu.
“BİZ DE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYORUZ”
Balbay, takım arkadaşlarının hepsinin elinden gelenin en iyisini yapacağına inandığını ifade ederek, “Takımda forma giyen herkesin oyuna yüzde yüzünü vereceğine inanıyorum. Yabancı olsun, Türk olsun hiç fark etmez. Herkes elinden geleni yapacaktır. Yeni sezon formalarının hepsi çok güzel ve rahatlar. Ben oyunda çok fazla yere atladığım için beyaz formayı daha çok kirletirim. O yüzden mavi forma daha iyi sanki. Sadece Anadolu Efes taraftarını değil, tüm basketbolseverleri tribünlere bekliyoruz. Euroleague’de de bizi desteklesinler. Çünkü biz orada diğer 2 Türk takımı gibi Türkiye’yi temsil ediyoruz. Umarım onlara da güzel bir basketbol izletiriz. Euroleague’de ilk grubumuzu en üst sırada tamamlamak istiyoruz. Zorlu maçlarımız olacak. Zaten Euroleague, Avrupa’nın en iyi ligi. Hedeflerimiz önce ilk 16’ya yükselmek. Daha sonra 8 ve 4’e kalarak küçük küçük hedefler koyup ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
HÜRJET yuvadan uçtu
BURSA HABERLERİ
Başkan Bozbey'den Onkoloji Hastanesi'ne ziyaret
BURSA HABERLERİ
Nilüfer'de kaçak yapıyla mücadele mesajı
BURSA HABERLERİ
Engelli bireyler Osmangazi’de çok mutlu
BURSA HABERLERİ
Bursa Gemlik'te ulaşıma merdiven kolaylığı
BURSA HABERLERİ
Bursa Büyükşehir'den emeklilere destek çeki
BURSA HABERLERİ
Bursa Nilüfer'de mahalle kadın derneklerinden nezaket
BURSA HABERLERİ
Uludağ İçecek Türk’ten yine bir ilk
BURSA HABERLERİ
Başkan Bozbey, muhtar toplantılarına İnegöl’den başladı
BURSA HABERLERİ
Osmangazi’den dolu dolu 19 Mayıs kutlaması