Kategoriler

Çağdaş sanat fuarı CI Bloom, ön izleme ile başladı

 Türkiye'deki çağdaş sanatın büyümesine odaklanan sanat fuarı CI Bloom'un ikinci edisyonu, ön izleme ile kapılarını sanatseverlere açtı.

Bu yıl 25 çağdaş sanat galerisi, 4 sanat inisiyatif ve 2 sanat kurumunun yer aldığı fuar, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda başladı.

CI Bloom, yeni 4 genç katılımcı galeri ve 4 yeni sanat inisiyatifinin temsil ettiği sanatçıları bir araya getirerek sektördeki çeşitliliği ve dinamiği arttıracak.

Bu yıl CI Bloom'a katılan galeriler Ambidexter, Anna Laudel, Art On İstanbul, Bozlu Art Project, C.A.M. Gallery, den art, Dirimart, Galeri 77, Galeri Bosfor, Galeri/Miz, Kairos, Krank Art Gallery, Martch Art Project, One Arc Gallery, Öktem Aykut, Pg Art Gallery, Pi Artworks, Piramid Sanat, Sanatorium, Sevil Dolmacı Art Gallery, Simbart Projects, Soda, Taksim Sanat, x-ist, Zilberman oldu.

CI Bloom'un ikinci edisyonu, ön izlemenin ardından 4 Haziran'a kadar genel ziyaretçiye açık olarak Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
BURSA HABERLERİ
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
EKONOMİ
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
MAGAZİN
'Beyaz Eşya' 10 Mayıs’ta vizyonda
GENEL
'En-Verim 100 Araştırması'na son katılım 20 Mayıs
GENEL
Türkiye-Bosna Hersek arasında eğitimde iş birliği
GENEL
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
BURSA HABERLERİ
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı