Kategoriler

"Sevmiyorum Kardeşim Ne Yapayım"

Lankaran-Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım'ın talimatıyla gazeteci Saxavat Gurbanov stattan çıkarıldı.

 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendi kulübünün renkleri olan sarı-lacivertten başka renge adeta alerjisi de özellikle de ezeli rakip Galatasaray'ı temsil eden sarı-kırmızıya. Bunun en son örneği Fenerbahçe'nin Azerbaycan'da oynadığı Lankaran maçında yaşandı.


"SEVMİYORUM KARDEŞİM NE YAPAYIM"


Sarı-kırmızılı renkte çiçeğe bile tahammülü olmayan Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray'ın renklerini çağrıştıran bir gazeteciyi statta gördüğünde 3-4 defa ve üstüne basa basa "Sevmiyorum kardeşim bu renkleri sevmiyorum, ne yapayım sarı-kırmızıyı sevmiyorum. Hiç sevmiyorum" diyerek tepkisini ilginç bir şekilde gösterdi.

AZERİ GAZETECİ DIŞARI ÇIKARILDI


Bu arada Azerbaycan haber sitesi fanat.az, Lankaran-Fenerbahçe maçında Galatasaray formasıyla stada gelen korner.az sitesi çalışanı Saxavat Gurbanov'un Aziz Yıldırım'dan gelen talimatla güvenlik tarafından dışarı çıkarıldığını öne sürdü. Akreditasyonu bulunan Gurbanov'un taraftarların aldığı bölümden giriş yaparak karşılaşmayı izlediği öğrenildi.

MANSİMOV: UEFA HAKSIZLIK ETTİ


Palmali Şirketler Grubu Başkanı ve Fenerbahçe'nin önceki günkü hazırlık maçı oynadığı Khazar Lankaran'ın sahibi Mübariz Mansimov, UEFA'nın Türk futboluna yaptıklarının kesinlikle doğru olmadığını söyledi. Mansimov "Bunu korkmadan kimseden çekinmeden söylüyorum Türkiye'de kesinleşmemiş bir durum var ve UEFA 2 kulübümüze ceza veriyor. Bu kararları kesinlikle doğru değil" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
Bursa Yıldırımspor 2. ligi hedefliyor
BURSA HABERLERİ
Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım
BURSA HABERLERİ
TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta
BURSA HABERLERİ
Bursa Gemlik'te Başkan deviren mal varlığını açıkladı
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
İnegöl Belediyesi özel sektöre katkı sağlıyor
GENEL
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi
EKONOMİ
Kalkınma yolu için güç birliği sürecek
EKONOMİ
Hava ulaşımında tarihi iş birliği
EKONOMİ
Et-Sever Restaurant ünlülerin katılımıyla açıldı