Kategoriler

PKK'dan trene bombalı saldırı: 1 ölü

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde PKK’lı teröristlerin tren rayına döşediği patlama sonrası şarapnel parçasının isabet ettiği demiryolu çalışanı hayatını kaybetti.

 Edinilen bilgiye göre, Erzurum’dan Kars’a giden yük treni Soğanlı İstasyonu’nun geçtiği sırada PKK’lı teröristler tarafından tren raylarına döşenen bombanın patlatılması sonucu bölge bakım onarım çalışması yapan demiryolları çalışanı Necdet İnanç ile Mehmet Çelik isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralandı. Yaralılardan Necden İnanç olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Çelik Sarıkamış Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

“İKİ PATLAMA ART ARDA OLDU”
Öte yandan Sarıkamış Soğanlı Tren İstasyonu bölgesinde iki kez üst üste patlama olduğunu ifade eden Vali Vekili Adem Ünal, “İki patlama oldu. Daha sonra korucular ile teröristler arasında çatışma çıktı. O bölgede çalışan demiryolu çalışanına isabet eden bir şarapnel parçası bir işçiyi şehit etti” dedi.

BÖLGEDE ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR
Sarıkamış Soğanlı tren hattını konulan bombanın patlamasının ardından bölge köy korucuları ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktığı ve olay yerine çok sayıda güvenlik gücü gönderildiği ve sıcak çatışmanın devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
Araştırma Komisyonu Erzincan'da
BURSA HABERLERİ
BTÜ’nün bir buluşu daha tescillendi
GENEL
Tüketici Hakemi 2 milyar TL'lik uyuşmazlığı çözdü
GENEL
Bakan Uraloğlu duyurdu: Havayolunda yeni rekor!
GENEL
SAHİM-SEN: SUT ile emekler hiçe sayılıyor
BURSA HABERLERİ
CHP ilçe yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
BURSA HABERLERİ
Bursa Büyükşehir'den 'Hıdırellez' konseri
BURSA HABERLERİ
Türk ve Alman üniversitelerin akademik dostluğunda çeyrek asır
BURSA HABERLERİ
Kalbiselim Derneği binlerce kişiye yardım ediyor
BURSA HABERLERİ
Haşimato hastalığı nedir? Haşimato hastaları bu besinlere dikkat!