Kategoriler

Meclise 8 dil desteği geliyor

TBMM, Meclis’i gezmek isteyen yabancı ziyaretçiler için İngilizce, Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İspanyolca, Kazakça ve Rusça dillerinde rehberlik hizmeti verecek.     TBMM Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada,...

TBMM, Meclis’i gezmek isteyen yabancı ziyaretçiler için İngilizce, Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İspanyolca, Kazakça ve Rusça dillerinde rehberlik hizmeti verecek.

    TBMM Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Meclis’i gezmek isteyen tüm ziyaretçilerin, cumartesi günleri randevuya gerek olmadan, 11.00-16.00 saatleri arasında TBMM Dikmen Giriş Kapısı'ndan giriş yapmak suretiyle rehberli ziyaret programından yararlandığı hatırlatıldı. Açıklamada, “7 Eylül 2013 Cumartesi gününden itibaren TBMM’yi gezmek isteyen yabancı ziyaretçilere yönelik ‘İngilizce Rehberlik’ hizmeti de verilmeye başlanılacaktır. Bu kapsamda TBMM’yi gezmek isteyen yabancı ziyaretçiler cumartesi günleri 13:,30–14,30 saatleri arasında rehber eşliğinde TBMM’yi gezebileceklerdir. Ayrıca önceden randevu alan gruplara, Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İspanyolca, Kazakça ve Rusça dillerinde de rehberlik hizmeti verilecektir.” denildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
İnegöl Belediyesi özel sektöre katkı sağlıyor
GENEL
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi
EKONOMİ
Kalkınma yolu için güç birliği sürecek
EKONOMİ
Hava ulaşımında tarihi iş birliği
EKONOMİ
Et-Sever Restaurant ünlülerin katılımıyla açıldı
EKONOMİ
TOBB Emeklileri Derneği Genel Kurulu yapıldı
GENEL
Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek
SPOR
Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu
MAGAZİN
Zemin, Türkçe alternatif müziğin sınırlarını zorluyor
GENEL
Mahzen-35'te 46 gözaltı