Kategoriler

DEDİĞİMİZ ÇIKTI

ManşetX Gazetesi'nin 22 Eylül 2017 tarihli sayısında ERKEN SEÇİM KAPIDA başlığı ile gündeme getirdiği ERKEN SEÇİM bu gün resmiyet kazandı.

ManşetX Gazetesi Ankara temsilcisi Mehmet Çatakçı'nın ve İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce'nin köşe yazılarında sık sık gündeme getirdiği ERKEN SEÇİM olacak iddiası bu gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erkem seçim kararını açıklamasıyla gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim açıklamasından sonra açıklama yapan, İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce  ''Biz bu günleri yaklaşık 7 ay öncesinden görüyorduk. Ankara'da ki kaynaklarımız, dünyada ve bölgemizde cereyan eden olaylar, erken seçimin gerekliliğini ortaya koyuyordu. Biz bunu söylediğimiz zaman bize inanmayanlar, bu gün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile gerçeği görmüş oldu. Bundan sonrada takipçilerimiz en doğru ve en erken haberleri bizden almaya devam edecekler. Sırada daha başka sürprizlerde var. Özellikle Belediye Başkanları ile ilgili büyük sürprizler olacak'' dedi.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
BURSA HABERLERİ
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
BURSA HABERLERİ
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
BURSA HABERLERİ
Nilüfer’de dans dolu gece
BURSA HABERLERİ
AKBULUT'TAN, MUSTAFA IŞIK’A ZİYARET
BURSA HABERLERİ
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı'dan Mustafa Bozbey ziyareti
BURSA HABERLERİ
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren’den Güneş Spor’a özür ziyareti
BURSA HABERLERİ
BTÜ’de küresel ekonomik gelişmeler değerlendirildi
BURSA HABERLERİ
TOFAŞ, Bahçeşehir deplasmanından galibiyetle döndü
BURSA HABERLERİ
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta