Kategoriler

Yılın Spor Ödülü Nezaket Emine Atasoy’a Verildi

Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından Türkiye ve KKTC’de eğitim veren üniversitelerde yapılan araştırmalar sonunda 2014 yılının spor ödülü Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine...

Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından Türkiye ve KKTC’de eğitim veren üniversitelerde yapılan araştırmalar sonunda 2014 yılının spor ödülü Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’a verildi.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Emin Karataş yapmış olduğu açıklamada, “Gençlik ve Spor Konfederasyonu 2014 yılı geleneksel spor ödülünün bu yıl Nezaket Emine Atasoy’a verilmesine karar verilmiştir” dedi.
Emin Karataş, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde eğitim veren üniversitelerde eğitim gören öğrenciler arasında yapılan anketler sonucu bu kararın ortaya çıktığını belirterek, “Spor organizasyonlarına, spor turnuvalarına kendisinin de yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Atasoylar Prestij A.Ş şirketler topluluğu sponsor olmuştur. Gençlik, Nezaket Emine Atasoy’un katkılarını yardımlarını ve hizmetlerini asla unutmayacaktır” diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
'Özel' görüşme olumlu gelişme!
POLİTİKA
Dervişoğlu'nun divanı belli oldu
BURSA HABERLERİ
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
BURSA HABERLERİ
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
BURSA HABERLERİ
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
BURSA HABERLERİ
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
BURSA HABERLERİ
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
BURSA HABERLERİ
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
BURSA HABERLERİ
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
BURSA HABERLERİ
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede