Kategoriler

Ölümüne Yolculuk

Adana’da bisikletli bir çocuğun bulvarda seyir halindeki bir motosiklete tutunarak yolculuk yapması, görenleri hayrete düşürdü.Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı’nda bisiklet süren bir çocuğun ölümüne yolculuk...

Adana’da bisikletli bir çocuğun bulvarda seyir halindeki bir motosiklete tutunarak yolculuk yapması, görenleri hayrete düşürdü.
Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı’nda bisiklet süren bir çocuğun ölümüne yolculuk yapması herkesin dikkatini çekti. Çocuk, sürücülerin şaşkın bakışları arasında önünde giden ve üzerinde iki kişinin bulunduğu motosikletin arkasından tuttu. Onlarca aracın geçtiği bulvarda tehlikeye aldırmayan çocuk, uzun süre motosiklete tutunarak yoluna devam etti. Ancak Dilberler Sekisi mevkiine gelindiğinde motosiklet virajı dönerken çocuk bisikletiyle birlikte savrulma tehlikesi geçirdi. Çocuk güçlükle bir eliyle bisikletin direksiyonundan tutarken, bir eliyle de motosiklete sıkı sıkı tutunarak savrulmaktan son anda kurtuldu. Çocuk kaza tehlikesi atlatmasına rağmen motosikletten tutunarak yolculuk yapmaya devam etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
Nilüfer Belediyespor yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
GENEL
Ulaşımda teknolojik dönüşüm
GENEL
'Nefer' ve 'Drops'un kabul faaliyetleri tamamlandı
BURSA HABERLERİ
Bursa Yıldırım’da 5 yıl nasıl geçti?
BURSA HABERLERİ
Bursa Valisi Demirtaş'tan YHT projesine Yenişehir'den yakın mercek
BURSA HABERLERİ
Bursa Yıldırım'da gençlerden şehitlere vefa
BURSA HABERLERİ
Yeni Uludağ kutu gazozlar İngilizce alt yazılı
BURSA HABERLERİ
Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir’den 'Yanınızdayız' mesajı
BURSA HABERLERİ
Geleceğin veteriner hekimlerine Osmangazi'de eğitim
BURSA HABERLERİ
Yıldırım'da Bağlaraltı Pazar Alanı gün sayıyor