Kategoriler

İstanbul’da Lodos Etkili Oldu

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan lodos etkili oldu. Özellikle İstanbul Boğazı kıyılarında etkili olan şiddetli lodos dev dalgalar oluşturdu.İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan lodos İstanbul Boğazı kıyılarında dev dalgaların...

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan lodos etkili oldu. Özellikle İstanbul Boğazı kıyılarında etkili olan şiddetli lodos dev dalgalar oluşturdu.
İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan lodos İstanbul Boğazı kıyılarında dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Kabataş sahilde şiddetli rüzgar nedeniyle dalgaların kıyıya çarpmasıyla suların 3-4 metre yükseldiği görüldü. Bazı vapurlarda rüzgar nedeniyle sallandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden dün yapılan açıklamada, "Güney yönlerden rüzgarların bu gece saatlerinde kuzey iç ve batı kesimlerde kuvvetli (30-50 km/saat), Marmara’nın batısında yer yer fırtına, Perşembe Marmara, Ege, Karadeniz İç Anadolu ile Akdeniz bölgesinde kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat yer yer 90 km/saat) esmesi bekleniyor. Cuma günü de rüzgarın doğu bölgelerde güneyli yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgarların oluşturabileceği başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denilmişti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
Osmangazi Belediyespor’un yeni başkanı belli oldu
BURSA HABERLERİ
BUÜ’den dijital sektöre nitelikli personel yetiştirecek protokol
BURSA HABERLERİ
Gemlik Basketbol U18 Erkekler Türkı̇ye Şampı̇yonası’nda finale yükseldi
BURSA HABERLERİ
Bursa Şehir Hastanesi'nde büyük skandal
BURSA HABERLERİ
ANNESİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDU
BURSA HABERLERİ
Engelliler Meclisi’nden ‘Bahara merhaba’ konseri
BURSA HABERLERİ
YILDIRIM’DA ATIKLARIN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN MOBİL ÇÖZÜM
BURSA HABERLERİ
Başkan Şadi Özdemir’den huzurevindeki annelere sürpriz ziyaret
BURSA HABERLERİ
YILDIRIM KADIN SPOR MERKEZLERİ’NDE İLAÇLAMA
GENEL
İletişim'den 'zarar' iddialarına yanıt