Kategoriler

İMAR YASASI MAĞDURLARI AHMET DAVUTOĞLU İLE BULUŞTU

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Ankara'da  Gelecek Partisi Genel Merkezinde Genel Başkanı Sn. Ahmet Davutoğlu'nu makamında ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını aktardılar.
İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindekiler heyeti dinleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bu konunun çözülmesi için grup toplantısında ve TBMM konunun gündeme gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.
Ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İmar Yasasına Takılanlar Derneğine destek vererek sosyal medya hesabından 

"Büyük rant baronlarının çıkarlarını korumak için imar affı çıkaranların kendi küçük köy arazilerinde inşa ettikleri mütevazi yapılar dolayısıyla ağır para ve hapis cezasına maruz bıraktıkları kardeşlerimizle buluştuk. İmar Yasasına Takılanlar Derneği yönetici ve temsilcileriyle Genel Merkezimizde yaptığımız toplantıda, sorunu ve çözümü konuştuk."  görüşlerini açıklayarak mağdur olan milyonlarca kişiye destek verdi.
Ankara'da olan İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrâhim Hacıoğlu yarında ziyaretlerine devam ederek diğer siyasi partilerin imar komisyonunda görev yapan Milletvekilleri ile görüşerek sıkıntılarını ve sorunlarını anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar

Birsen 8 Ay Önce

Bizim istediğimiz sadece kendi yerimize yaptığımız müstakil evlerimizde huzur içinde oturmak

Selvi Sırım 8 Ay Önce

Kendi tapulu arsalarımız üzerindeki az katlı evlerimiz, yıkım ile karşı karşıya. Hem barınma ihtiyacımız hem de milli servet yok olmasın. Sesimizi duyduğunuz için teşekkür ederiz #YapıKayıtMağdurları #YapıKayıtsızDönüşümOlmaz #YapıKayıtÇözümBekler

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fico’ya yönelik saldırıya kınama
GÜNCEL
Türkiye'nin doğum istatistikleri açıklandı... Doğum yapan anneler 29,2 yaşında
DÜNYA
Patterson'daki Türk esnaf Biden'ı mı Trump'ı mı destekleyecek?
GENEL
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 12 terörist etkisiz
EKONOMİ
Ticaret'ten kalite denetimine iki ürün eklendi
GÜNCEL
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz
GENEL
Aile istatistiklerine göre kalabalık aileler azaldı... Aileler 4 kişiden 3'e düştü
SAĞLIK YAŞAM
İstanbul'da ücretsiz HPV aşı uygulaması başlıyor
GÜNCEL
Mahzen-47 operasyonunda 51 gözaltı
BURSA HABERLERİ
Meteorolojiden çifte uyarı