Kategoriler

Gelibolu’da Kurban Bayramı Mesaisi Başladı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kurban satışı ve küçükbaş hayvanların kesiminin yapılacağı eski mezbahada çevre temizliği ile Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı.Gelibolu...

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kurban satışı ve küçükbaş hayvanların kesiminin yapılacağı eski mezbahada çevre temizliği ile Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı.
Gelibolu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satışı ve küçükbaş hayvanların kesiminin yapılacağı eski mezbaha bölgesinde çalışmalara başladı. Geçtiğimiz yıllarda kurban satış ve kesim alanlarıyla vatandaşlardan tam not alan belediye, eski mezbahada kesimin yapılacağı, derilerin toplanacağı bölümleri ekiplerle bayrama hazır hale getiriyor. Diğer yandan büyükbaş hayvanların kesiminin yapılacağı Kaynarca mevkiinde bulunan mezbahada da hazırlıklar önümüzdeki hafta başlayacak. Yetkililer, kura ile belirlenecek satış peronlarında ve kurbanlık satışının yapılacağı alanda, tuvalet ile çay ocağının alıcı ve satıcılara hizmet vereceğini, zabıta ekiplerinin de burada düzeni sağlayacağını bildirdi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GENEL
Hudut Kartalları geçit vermedi
GENEL
TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?
GÜNCEL
1 Mayıs şüphelilerinden 12 kişi daha yakalandı
GENEL
MSB: 4 terörist etkisiz halde
GÜNCEL
Kabine'nin gündemi yine yoğun
SAĞLIK YAŞAM
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
BURSA HABERLERİ
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
GENEL
MSB'den 'Stinger' atışı paylaşımı
GENEL
31 firmanın izin belgesi iptal edildi
GENEL
İHH'dan Gazze'ye yardım eli